Politie Nederland

Teamcoördinator Facilitaire Services (Amsterdam) - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 23-08-2018 Functiecategorie Facilitair Beheer
Standplaats Amsterdam Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris minimaal € 2.656,- en maximaal ...
Vacature teamcoördinator Facilitaire Services

Locatie

Amsterdam

Organisatieonderdeel
Politiedienstencentrum

Vakgebied
Beleid en management, Facilitair / Service

Niveau
HBO

Als teamcoördinator Facilitaire Services ben je de spin in het web voor de operationele aansturing van het team en onderhoud je contacten met de operationele leiding binnen het politiewerk met betrekking tot de dienstverlening.

Wat ga je doen?
Je faciliteert de behoefte, binnen de gestelde kaders, van de collega's in de regio Amsterdam en draagt daarmee, vanuit het oogpunt van facilitaire services, bij aan een geslaagde operationele uitvoering. Een belangrijke taak voor de ontwikkeling van facilitaire services is een succesvolle borging van de landelijke teamwerkbeschrijving en de doorontwikkeling daarvan. Vanuit je vakgebied breng je vraag en aanbod bij elkaar en formuleer je verbetervoorstellen. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamchef en maakt met nog twee teamcoördinatoren Services deel uit van het managementteam Regionale Facilitaire Services (RFS). Dit managementteam bestaat verder uit de coördinatoren van de teams Bedrijfsadministratie en Logistieke Ondersteuning.

Je stuurt één van de teams van Services van circa 17 medewerkers inhoudelijk aan en bevordert de deskundigheid, professionaliteit en zelfsturing door kennis en vaardigheden over te dragen en vertrouwen en ruimte te geven voor eigen ontwikkeling. Op deze manier ben je in staat het team te laten excelleren. Als teamcoördinator ben je medeverantwoordelijk om de Facilitaire Serviceteams in het transitieproces te begeleiden naar de inrichting van de nieuwe landelijke Facilitaire Serviceorganisatie. Je verricht operationele sturing en monitort op het juiste gebruik en toepassing van beleid en processen op alle facilitaire activiteiten. Je bent alert op nieuwe informatie en zet analyses om in concrete oplossingen. Je begeleidt de implementatie van facilitair beleid en werkwijzen, methoden, kaders en regelgeving in afstemming met de andere teamcoördinatoren. Ook neem je initiatief voor sturing op de kwaliteit van de dienstverlening, in samenwerking met de andere teams. Je zorgt voor de ontwikkeling van de medewerkers van het Servicesteam.

In afstemming met de teamchef voer je (functionerings)gesprekken met de medewerkers. Vanuit je inhoudelijke expertise draai je mee in het RFS-MT.

Samen met je collega's bouw je aan de ontwikkeling van het Team Facilitaire Services en voer je verbeteringen door in het proces. In samenwerking met het Team Bedrijfsadministratie stel je het jaarplan, de begroting en managementrapportages op en houd je overzicht op kosten en uitgaven.

Waar ga je werken?

Binnen de regio Amsterdam verzorgt de Afdeling Regionale Facilitaire Services (RFS) alle facilitaire zaken in de panden van de politie en ondersteunt het operationele politiewerk 24 uur per dag, zeven dagen per week met diverse facilitaire producten en diensten waaraan de operationele collega's behoefte hebben. Dit betekent onder andere catering, schoonmaak, postdistributie, logistiek, onderhoud van gebouwen, afhandeling van storingen en schades aan gebouwen en voertuigen, uitvoeren van verhuizingen, inkoop van middelen, verstrekken van politie-uitrusting (zoals kleding), beheer van voer- en vaartuigen en ondersteuning bij calamiteiten. RFS Amsterdam is onderverdeeld in een Team Bedrijfsadministratie, een Team Logistiek en drie teams Facilitaire Services (TFS). Vanwege de vorming naar de nationale politie zijn er binnen RFS veel veranderingen gaande en worden nieuwe werkwijzen geïntroduceerd.

Team RFS in Amsterdam is volop in ontwikkeling en er werken collega's vanuit verschillende organisatieonderdelen samen. Dit brengt verschillende werkwijzen en cultuurverschillen met zich mee. Wij zoeken een mens- en resultaatgerichte teamcoördinator voor Team Services die graag in een dynamische omgeving werkt, goed vorm kan geven aan veranderingen en het team verder wil bouwen.

Wie ben jij?

We zoeken een teamcoördinator Services met een passie voor facilitaire zaken en die de toegevoegde waarde ziet voor het politiewerk. Iemand die in staat is 'over de schutting te kijken' en mensen bij elkaar kan brengen. Een belangrijke verantwoordelijkheid van de teamcoördinator is coaching, zowel op ervaring in gedrag en werkwijzen, als ook de implementatie van nieuwe werkwijzen. Er staan namelijk wat veranderingen op de planning, dus het is belangrijk dat je draagvlak kunt creëren en mensen hierin kunt begeleiden. Je durft jezelf ook een spiegel voor te houden. Analytisch ben je scherp en je neemt initiatief in het zoeken naar oplossingen bij voorkomende problemen en weet weerstand daarmee om te buigen. Verder vragen we het volgende van je:
  • een hbo-diploma, bij voorkeur op facilitair gebied;
  • ervaring met het verrichten van operationele sturing en het coachen van een team;
  • ervaring met het inzetten en uitvoeren van verander- en ontwikkelprocessen;
  • het kunnen creëren van draagvlak, mensen kunnen spiegelen, goed uitleggen en goed kunnen luisteren;
  • bij voorkeur kennis van en ervaring met projectmatig werken.

Wat wij bieden
De standplaats is Amsterdam. Er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:
  • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.656,- en maximaal € 4.286,- (schaal 10 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
  • 8% vakantie- en eindejaarsuitkering;
  • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).
De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist B, werkterrein facilitair.

Interesse?
Mail met Co Mostert, teamchef RFS Amsterdam (co.j.mostert@politie.nl) als je meer informatie over de functie wilt hebben. Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met het Frontoffice Recruitment & Selectie op 088 - 66 22 300.

Solliciteer uiterlijk 18 september 2018 via de 'Solliciteer' button.

Wat verder belangrijk is
  • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
  • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Facilitair Beheer
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Frontoffice Recruitment en Selectie
Telefoon 088 - 66 22 300

Vestigingsplaats

Solliciteer