Politie Nederland

Teamcoördinator Bedrijfsadministratie - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 11-09-2018 Functiecategorie Accountancy / Controlling / Fis...
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris minimaal € 2.656,- en maximaal ...
Vacature teamcoördinator Bedrijfsadministratie

Als teamcoördinator Bedrijfsadministratie ben je de spin in het web voor de operationele aansturing van het team en werk je samen met de verschillende teams van Regionaal Facilitair Serviceteam (RFS) Amsterdam en de landelijke afdelingen van Facility Management van het Politiedienstencentrum.

Wat ga je doen?
Je faciliteert de behoefte van de collega's in de regio Amsterdam en draagt daarmee, vanuit facilitair ondersteunend oogpunt, bij aan een geslaagde operationele uitvoering. Een belangrijke taak voor de ontwikkeling van RFS Amsterdam is een succesvolle borging van de landelijke teamwerkbeschrijving en de doorontwikkeling daarvan. Vanuit je bedrijfskundig vakgebied breng je vraag en aanbod bij elkaar en formuleer je verbetervoorstellen. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamchef en maakt deel uit van het managementteam RFS dat verder bestaat uit de coördinatoren van Team Logistieke Ondersteuning en Facilitaire Services.

Je stuurt het Team Bedrijfsadministratie (TBA) van circa 15 medewerkers inhoudelijk aan en bevordert de deskundigheid, professionaliteit en zelfsturing door kennis en vaardigheden over te dragen en vertrouwen en ruimte te geven voor eigen ontwikkeling. Op deze manier ben je in staat het team te laten excelleren.

Als teamcoördinator ben je medeverantwoordelijk om TBA in het transitieproces te begeleiden naar de inrichting van de nieuwe landelijke Facilitaire Serviceorganisatie. Je verricht operationele sturing en monitort op het juiste gebruik en toepassing van beleid/processen op alle facilitaire activiteiten. Je stuurt op de realisatie van implementatie en uitvoeringsbeleid TBA en stuurt op de kwaliteit van dienstverlening binnen TBA, in samenwerking met en ondersteuning aan de andere teams. In samenwerking met het team Bedrijfsadministratie stel je het jaarplan, de begroting en de (management)rapportages (periodiek en ad hoc) op ten aanzien van RFS Amsterdam in het algemeen en TBA in het bijzonder. En je houdt overzicht op kosten en uitgaven.

Je bent alert op nieuwe informatie en zet analyses om in concrete oplossingen. Je begeleidt de implementatie van facilitair beleid en werkwijzen, methoden, kaders en regelgeving, daar waar nodig binnen Team RFS Amsterdam in afstemming met de andere subteams. Je zorgt voor de ontwikkeling van de medewerkers TBA. In afstemming met de teamchef voer je (functionerings)gesprekken met de medewerkers. Vanuit je inhoudelijke expertise draai je mee in het RFS managementteam.

Samen met je collega's bouw je aan de ontwikkeling van Team Bedrijfsadministratie en voer je verbeteringen door in de processen Contractmanagement, Schade & Verzekeringen, Gegevensbeheer, Bedrijfsadministratie & Bestelloket.

Waar ga je werken?
Het Regionaal Facilitair Serviceteam (RFS) in Amsterdam ondersteunt de operatie met facilitaire diensten, huisvestingszaken, voertuigonderhoud en bij calamiteiten. Team Bedrijfsadministratie heeft vier aandachtsgebieden, te weten Contractmanagement, Schade & Verzekeringen, Gegevensbeheer en Bedrijfsadministratie & Bestelloket.

Team RFS in Amsterdam is volop in ontwikkeling en er werken collega's vanuit verschillende organisatieonderdelen samen. Dit brengt verschillende werkwijzen en cultuurverschillen met zich mee. Wij zoeken een mens- en resultaatgerichte teamcoördinator voor Team Bedrijfsadministratie die graag in een dynamische omgeving werkt, goed vorm kan geven aan veranderingen en het team verder wil bouwen.

Wie ben jij?
We zoeken een teamcoördinator TBA met een passie voor facilitaire zaken die de toegevoegde waarde ziet voor het politiewerk. Iemand die in staat is 'over de schutting te kijken' en mensen bij elkaar kan brengen. Een belangrijke verantwoordelijkheid van de teamcoördinator is coaching, zowel op ervaring in gedrag en werkwijzen, als ook de implementatie van nieuwe werkwijzen. Er staan namelijk wat veranderingen op de planning, dus het is belangrijk dat je draagvlak kunt creëren, goed kunt luisteren en mensen hierin kunt begeleiden. Je durft jezelf ook een spiegel voor te houden. Analytisch ben je scherp en je neemt initiatief in het zoeken naar oplossingen bij voorkomende problemen en weet weerstand daarmee om te buigen. Verder vragen we het volgende van je:
  • een hbo-diploma, bij voorkeur op facilitair gebied;
  • ervaring met het verrichten van operationele sturing en het coachen van een team;
  • ervaring met het inzetten en uitvoeren van verander- en ontwikkelprocessen;
  • bij voorkeur kennis van en ervaring met projectmatig werken.

Wat wij bieden
De standplaats is Amsterdam. Er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:
  • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.656,- en maximaal € 4.286,- (schaal 10 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
  • 8% vakantie- en eindejaarsuitkering;
  • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).
De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist B, werkterrein Facilitiar.

Interesse?
Mail met Co Mostert, teamchef RFS Amsterdam (co.j.mostert@politie.nl) als je meer informatie over de functie wilt hebben. Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met het Frontoffice Recruitment & Selectie op 088 - 66 22 300.

Solliciteer uiterlijk 24 september 2018 via de 'Solliciteer' button.

Wat verder belangrijk is
  • In week 43 vinden assessments plaats.
  • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek en een assessment kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.
  • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Accountancy / Controlling / Fiscaal
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon . Politie
Telefoon N/A

Vestigingsplaats

Solliciteer