Politie Nederland

Surveillant Noord-Holland - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 26-11-2018 Functiecategorie Beveiliging
Standplaats Amsterdam Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau Basis/Middelbaar onderwij... Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris minimaal € 1.832,- en maximaal ...
Locatie
Amsterdam

Werk/leercontract
leren en werken

Functie
surveillant in Amsterdam

Als surveillant in Amsterdam werk je bij het Team Regionale Flexibiliteit. Dit betekent dat je werkplek wisselt en je niet bij één basisteam gaat werken. Je gaat een half jaar in het cellencomplex aan de slag. Daarna ga je werken bij flexibel inzetbare teams in de regio Amsterdam of bij het Team Openbaar Vervoer. Je wordt steeds tijdelijk geplaatst voor een periode van 6 maanden tot een jaar. Wat ga je bijvoorbeeld doen?

In het cellencomplex ben je verantwoordelijk voor een goede verzorging van ingesloten personen. Je beheert afgenomen persoonlijke eigendommen van arrestanten. Je zorgt voor contact met familie, advocaten en instanties. En je helpt bij het overbrengen van arrestanten van en naar het cellencomplex.

Bij de flexibel inzetbare teams ga je surveilleren en toezicht houden op locaties binnen de eenheid waar de veiligheid en leefbaarheid in het gedrang komt. Je werkt in een dynamisch werkgebied, met 177 nationaliteiten en vele toeristen en dagjesmensen. Elke dag ontmoet je andere mensen en kom je andere problemen op straat tegen. Samen met collega's werk je aan de veiligheid en het terugdringen van criminaliteit in Amsterdam.

Bij het Team Openbaar Vervoer van de Dienst Infrastructuur houd je toezicht het Centraal Station en drukke plekken op en rond andere (metro)stations. Je treedt zelfstandig op of zorgt dat er versterking komt.

Opleiding tot surveillant

Niveau van de opleiding: mbo-2
Duur: 1,5 jaar
Type: voltijds en duaal
Opleidingslocatie: Amsterdam
Werkplek: regio Amsterdam
Start opleiding: 7 oktober 2019

De opleiding tot surveillant is een praktische politieopleiding. Je wisselt lesperiodes op de Politieacademie af met werkend leren in de praktijk in Amsterdam.

Na de opleiding

Na de opleiding ga je aan het werk bij de Dienst Regionale en Operationele Samenwerking (DROS) van de Eenheid Amsterdam. De dienst bepaalt waar je gaat werken.

Leer/werkovereenkomst

Bij de politie ben je al tijdens je opleiding in dienst. Het eerste opleidingsjaar heb je een tijdelijke aanstelling met een vergoeding van € 865,- bruto per maand. Als je het eerste studiejaar haalt, dan verandert je dienstverband en krijg je salaris: € 1263,- bruto per maand. Na de opleiding is het salaris van een surveillant minimaal € 1.832,- en kun je maximaal doorgroeien tot € 2.656,-.

Kom je uit een werksituatie? En heb je minimaal twee jaar aaneengesloten en gemiddeld ten minste 28 uur per week, (teruggerekend vanaf de aanstellingsdatum bij de politie) gewerkt? Dan heb je recht op een overgangsregeling en stellen we je startsalaris vast volgens een andere, vaste berekening met een maximum van € 2.121,-.

Toelatingscriteria
  • Diploma ten minste vmbo bb of mbo-1/entree
  • Leeftijd van minimaal 17 jaar
  • Nederlandse nationaliteit (dit mag ook je 2e nationaliteit zijn)

Extra kennis en vaardigheden

De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.
We vinden het belangrijk dat je kennis van groepen en subculturen in de samenleving meebrengt, verkregen door achtergrond, taalkennis of ervaring.

Solliciteren en procedure
Selectietraject

Reageer uiterlijk 4 maart 2019 via de 'Solliciteer' button. De opleiding start op 7 oktober 2019. Houd er rekening mee dat je binnen een week kunt worden uitgenodigd voor een intake en daarna een assessment. Bij een goed resultaat op alle onderdelen vervolg je de selectieprocedure met de medische keuring en een screening. 

Wil je weten of het werk bij je past en wil je meer informatie over de selectieprocedure? Bekijk dan deze link om je goed voor te bereiden op jouw carrière bij de politie.

Vragen over deze vacature?

Met vragen over de selectieprocedure kun je terecht bij Frontoffice Recruitment & Selectie: 088 - 66 22 300.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Beveiliging
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden ,

Contactgegevens

Contactpersoon Frontoffice Recruitment
Telefoon 088-6622300

Vestigingsplaats

Solliciteer