Politie Nederland

specialist database hosting en ontwerp - Driebergen-Rijsenburg

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 21-01-2020 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Driebergen-Rijsenburg Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO / Bachelor Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris minimaal € 2.791,- en maximaal ...
De politie heeft talloze gegevens direct paraat voor haar medewerkers. Die gegevens staan zorgvuldig in onze systemen opgeslagen. Als specialist database hosting en ontwerp in Driebergen regel jij dat die informatie beschikbaar is én blijft.

Wat ga je doen?
Als specialist database hosting en ontwerp ben jij de ervaren kracht die een enorme vracht aan kennis meebrengt. Dat komt goed van pas. Ons werkterrein is grootschalig en complex, maar daar draai jij je hand niet voor om. Sterker nog, dit is precies de uitdaging die jij zoekt. Analyses loslaten op onze infrastructuur, de interactie tussen database en applicatie bestuderen en changes uitvoeren: jij bent er al jaren in thuis. Dat laat je met name zien door:
 • het inrichten van systemen op basis van ontwerpen, uitvoering te geven aan technisch beheer, zelfstandig incidenten afhandelen en uitgebreide rapportages opstellen;
 • het leveren van een onmisbare bijdrage aan het capaciteits-, configuratie- en wijzigingsmanagement voor de database-infrastructuur;
 • samen met onze applicatiebeheerders en ontwikkelaars aan de knoppen te draaien voor applicatietuning en -debugging;
 • jouw rol in het toewerken naar een organisatie die draait op OpenSource-producten.
Waar ga je werken?
We reserveren alvast een plek voor je op ons kantoor in Driebergen. Daar word je omringd door veel collega’s met wie je de ICT van de politie in het gareel houdt. Dat is belangrijk werk. Je maakt deel uit van het hostingteam en beheert de basisplatformen en de bijbehorende infrastructuur in samenspraak met technisch applicatiebeheer en de servicelijnen. Die platformen zijn de stabiele onderlaag waar alle politiemensen in Nederland gebruik van maken. Als er even een kink in de kabel is, kan dat dus grote gevolgen hebben. Maar jij zorgt er natuurlijk voor dat niemand zich zorgen hoeft te maken.

Wie ben jij?
Jij durft met adviezen te komen die behoorlijk van invloed kunnen zijn op ons werk. Het nemen van verantwoordelijkheid past bij wie je bent en dus vertel jij collega’s waar we staan en waar we naartoe gaan. Je neemt graag het voortouw en denkt gevraagd en ongevraagd mee met anderen. Is er een kritische situatie? Dan herken jij het probleem en stel je prioriteiten. Je durft keuzes te maken. Je werkt samen met anderen om problemen op te lossen en schakel met gemakt tussen verschillende projecten en afdelingen. Communicatief ben je sterk en analytisch misschien nog wel beter. Je wilt resultaten halen en het liefst zo doelgericht mogelijk. Dit heb je in ieder geval nodig als specialist database hosting:
 • een hbo-diploma (ICT);
 • tenminste 3 jaar ervaring in een grote, complexe werkomgeving;
 • diepgaande kennis van Oracle RDMBS en/of Exadata. Bij voorkeur kennis van weblogic/exalogic en OpenSource-producten;
 • brede vakkennis en ervaring, bijvoorbeeld met RMAN, ASM, PostreSQL, MariaD, Puppet, shell scripting, Python en HP Openview;
 • kennis van netwerken, load balancers en ITIL;
 • ruime ervaring met lifecycle management;
 • ervaring met het opstellen van (jaar)planning.

Wat wij bieden
De standplaats is Driebergen. Er is ruimte voor 4 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:
 • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.791,- en maximaal € 4.503,- (schaal 10 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist B, werkterrein informatie- en communicatietechnologie.

Interesse?
Bel of mail met Ronald Gill, ICT recruiter (06 - 15 51 35 31, ronald.gill@politie.nl) als je meer informatie wilt hebben.

Solliciteer uiterlijk 13 februari 2020 via de sollicitatie button.

Wat verder belangrijk is

 • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek en eventueel een assessment maken deel uit van de selectieprocedure.
 • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.
 • Zonder IT'ers zijn we nergens. Ben jij expert in IT? Lees alles over o.a. data science, legaal hacken of cybersecurity en test je digitale skills in de Cybercrime challenge op http://it.kombijdepolitie.nl/
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Ronald Gill
Telefoon +31615513531

Vestigingsplaats

Solliciteer