Politie Nederland

senior IT auditing - Den Haag

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 15-11-2018 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris € 4.173 - € 5.886 obv 36 uur...
Vacature senior IT auditing

Ben jij analytisch aangelegd en heb je ervaring met het uitvoeren van complexe IT audits en het coachen van IT auditors tijdens de uitvoering van een audit? Voor de verdere ontwikkeling van het Team Operational & IT Audits zoeken wij een ervaren senior IT auditor.

Wat ga je doen?
Als senior IT-auditor ben je verantwoordelijk voor een succesvolle uitvoering van IT-audits. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het gehele auditproces, van het voeren van het intakegesprek tot en met het formuleren en communiceren van bevindingen en aanbevelingen aan management, stafdirectie en korpsleiding. Ook lever je een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling en positionering van de interne auditfunctie en de verdere doorontwikkeling van de IT-auditfunctie. Je coacht en begeleidt de junior en de medior auditors van de afdeling.

Waar ga je werken?
Concernaudit is de interne auditfunctie van de politie. Het is een onafhankelijke, objectieve functie die (aanvullende) zekerheid verschaft en adviesopdrachten uitvoert ten behoeve van de Korpsleiding en interne klanten om de operatiën en de bedrijfsvoering van de politie en de organisatie te helpen verbeteren. Concernaudit is op 1 januari 2017 ontstaan door een samenvoeging van de Afdeling Korpsaudit (Operational & IT audits) met de Afdeling Financiële Interne Beheersing (Financial Audits). Deze twee afdelingen vormen samen een brede interne auditafdeling, waarin drie auditdisciplines zijn vertegenwoordigd: financial, operational en IT audits. De auditafdeling bestaat in totaal uit 26 fte, waarvan 12 fte werkzaam zijn bij Team Operational & IT Audits.

Wie ben jij?
Je bent analytisch van aard en vaardig in het opstellen van auditplannen, plannen van aanpak en rapportages en in het beoordelen en evalueren van conceptrapportages en -adviezen. Jouw doel is het opleveren van auditresultaten die een meerwaarde hebben en die de organisatie helpen om te verbeteren. Dat je daar goed in bent blijkt niet alleen uit gedegen auditrapportages, maar bijvoorbeeld ook uit je intake- en adviesgesprekken. Je bent flexibel en je kunt gemakkelijk omgaan met veranderingen. Ook heb je ruime ervaring met het coördineren van audits en met het coachen en begeleiden van IT auditteams.

Verder vragen wij:
 • een wo-diploma, bij voorkeur van een opleiding in de IT, en (wetenschappelijke) onderzoekservaring;
 • minimaal 7 jaar werkervaring als (interne) auditor;
 • ervaring met de uitvoering van complexe IT audits die zich richten op vraagstukken omtrent governance, risk management en control, het invullen van een QA-rol en het auditen van een IT managementcontrolcyclus;
 • ervaring met risicoanalyse en -management, governance- en controlvraagstukken.
   
Wat wij bieden
De standplaats is Den Haag. Er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:
 • een bruto maandsalaris van minimaal € 4.173,- en maximaal € 5.886,- (schaal 13 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantie- en eindejaarsuitkering;
 • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).
   
De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist E, werkterrein auditing.

Interesse?
Mail naar Gitta Bastiaan, coördinator van het Team Operational & IT Audits (gitta.bastiaan@politie.nl) als je meer informatie over de functie wilt hebben.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je het met Frontoffice Recruitment & Selectie op 088 - 66 22 300.

Solliciteer uiterlijk 23 november 2018 via de ''Solliciteer'' button.

Wat verder belangrijk is
 • Een veiligheidsonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.
 • Zonder IT'ers zijn we nergens. Ben jij expert in IT? Lees alles over data science, legaal hacken, cybersecurity en meer op http://it.kombijdepolitie.nl/.
 • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Frontoffice Recruitment
Telefoon 088 - 66 22 300

Vestigingsplaats

Solliciteer