Politie Nederland

planner huisvestingsprogramma - nvtRotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 20-03-2020 Functiecategorie Directie / Management / Bestuur
Standplaats nvtRotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO / Bachelor Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris minimaal € 3.409,- en maximaal ...
De Sector Huisvesting zoekt een planner voor het huisvestingsprogramma. Wil jij meewerken aan het in control houden van de planning van de grootste vastgoedopgave in overheidsland? En heb jij een gedegen achtergrond in de planning van grote projecten en programma's? Lees dan verder!

Wat ga je doen?
Als planner huisvestingsprogramma ben jij de verbindende schakel tussen de planning van projecten, assetmanagement, projectontwikkeling en de begroting van verantwoordingsrapportages van de Sector Huisvesting. Daarnaast verbind je de planning met de koppelvlakken bij de Dienst ICT, Dienst Verwerving en binnen de Dienst FM met de sectoren Facility Management en Huisvesting. Het gaat daarbij over de prognose en het verloop van projecten. Daarbij maak jij een vertaling naar de benodigde resources en middelen. Knelpunten in planningen maak jij inzichtelijk en je adviseert daarover aan de teamchefs, het sectorhoofd Huisvesting en het managementteam.

Waar ga je werken?
Jij maakt deel uit van het Team Programmeren van de Sector Huisvesting. Het team is verantwoordelijk voor de analyse en planvorming voor sectorbrede onderwerpen als financiën, meerjarenbegroting, jaarplan en informatiemanagement. Tevens verzorgt het team de landelijke rapportage van de huisvestingsplannen die door Team Ruimtemanagement per eenheid wordt opgesteld.

Wie ben jij?
Jij hebt een gedegen achtergrond in planningen in de bouwsector of civiele sector. Besluitvorming bereid je inhoudelijk, procesmatig en procedureel voor en je bent in staat tot het opzetten en realiseren van advies- en beslisproducten op één of meerdere afgeronde complexe aandachtsgebieden. Daarbij houd je rekening met politieke, maatschappelijke en organisatorische vraagstukken en haalbaarheid. Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden en bent in staat om nog niet eerder verkende problematiek op te lossen. Bovendien bevorder en beoordeel je als mentor de vakvolwassenheid van collega's. Je bent goed in staat om een netwerk op te bouwen, te onderhouden en uit te breiden. De contacten die je hebt zijn voornamelijk intern.

Verder heb je:
  • een hbo diploma;
  • minimaal drie jaar relevante werkervaring op het gebied van planning van projecten (bouw/civiel) met een omvang van meer dan 10 miljoen euro;
  • ervaring met en kennis van Microsoft Projects bij vastgoedprojecten.

Wat wij bieden
De standplaats is Rotterdam. Er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een tijdelijke functievervulling voor maximaal 2 jaar voor 36 uur per week. De sector is op dit moment bezig met een reorganisatietraject (procesflow). De functie komt mogelijk terug in de nieuwe organisatorische opzet, waarvoor dan een vacature met vaste aanstelling wordt opengesteld. Hier kunnen verder geen rechten aan worden verbonden.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:
  • een bruto maandsalaris van minimaal € 3.409,- en maximaal €5.090,- (schaal 11 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
  • 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist C, werkterrein facilitair.

Interesse?
Bel of mail met Remko Jaspars (06 - 12 58 03 17, remko.jaspars@politie.nl) als je meer informatie over de functie wilt hebben.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met het Frontoffice Recruitment & Selectie op 088 - 66 22 300.

Solliciteer uiterlijk 2 april 2020 via de sollicitatie button.

Wat verder belangrijk is

  • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
  • Een assessment maakt mogelijk deel uit van de selectieprocedure.
  • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Directie / Management / Bestuur
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Remko Jaspars
Telefoon +31612580317

Vestigingsplaats

Solliciteer