Politie Nederland

ontwerper infrastructuur server based computing - Odijk

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 16-03-2020 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Odijk Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO / Bachelor Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris minimaal € 2.791,- en maximaal ...
Als ontwerper Server Based Computing (SBC) bij Team Werkplekken en Kantoorautomatisering (WPKA) in Odijk ben jij verantwoordelijk voor de technische stabiele IT-omgeving. Medewerkers in onze meldkamers, agenten op straat en bureaurechercheurs. Stuk voor stuk kennen ze het belang van de technische stabiele IT-omgeving waar jij dagelijks mee bezig bent. In jouw ontwerpen komen mens, business en technologie gestroomlijnd samen.

Wat ga je doen?
Als ontwerper infrastructuur SBC ben je de schakel tussen de gebruiker en de centrale omgeving waar onze mensen op werken. Dit doen we vanuit de DevOps/Agile gedachte. Veel van onze processen zijn afhankelijk van IT. Meldkamers die agenten in de auto naar de plaats van bestemming sturen of proces-verbalen die tijdens een verhoor worden uitgeprint; het zijn allemaal voorbeelden waar IT en het veldwerk elkaar raken. En daar ben jij verantwoordelijk voor. Dit houdt in dat je participeert in het beheerteam. In grote lijnen ziet dat er ongeveer zo uit:
 • Je ontwerpt en bouwt een betrouwbare en veilige omgeving die up-to-date is.
 • Je levert een bijdrage aan het ontwikkelen van de architectuur voor de workspace infrastructure en de benodigde componenten.
 • Je bewaakt en beheert alle standaarden en je zorgt voor een effectieve en correcte informatie distributie.
 • Je levert ondersteuning bij het onderzoek en inzetten van nieuwe technologie en je onderhoudt contact met leveranciers.
 • Je inventariseert de functionaliteiten en je maakt functionele en technische ontwerpen;
 • Je ondersteunt de collega’s bij het in productie nemen van de IT diensten.

Het mooiste van je werk? Dat je een product ziet groeien. Van idee tot applicatie. Van plan tot platform. En altijd veilig en gebruiksvriendelijk. Zo draag jij als IT-specialist bij aan de veiligheid van Nederland.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag bij de Productlijn Werkplekken en Kantoorautomatisering (WPKA), onderdeel van het infrabedrijf. We werken veel samen, maar zijn ook individueel sterk. We houden van een informele werksfeer. De veelzijdigheid binnen de organisatie is enorm. Je blijft leren in onze steeds veranderende omgeving en kunt je ontwikkelen in de richting die jij wilt. De politie is een van de grootste ICT-werkgevers van Nederland. Je kunt bij ons dus écht alle kanten op.

Wie ben jij?
Je bent een ijzersterke ontwerper die wensen en plannen feilloos vertaalt naar technische (web)oplossingen. Je staat stevig in je schoenen, want soms moet je mensen teleurstellen. Immers, niet alle wensen zijn mee te nemen in jouw oplossingen. Uiteraard kom je dan met een alternatief. Jij bent tenslotte creatief. Plichtsgetrouw, betrouwbaar en een rots in de branding: zo stel jij je op binnen ons team. Je houdt het overzicht over je eigen projecten en werk en denkt continu vooruit: welke ontwikkelingen komen eraan en hoe kunnen we daarop inspringen? Coördineren, ontwerpen en bouwen. Dat zijn letterlijk jouw drie werkwoorden. Daarnaast ben je bereid piketdiensten te draaien.

Verder heb je:
 • een hbo-diploma op het gebied van IT;
 • minimaal vijf jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een soortgelijke complexe omgeving;
 • ruime kennis van en ervaring met Microsoft Server OS, Powershell, App-v, Citrix XenApp, PVS en RES/Ivanti;
 • ervaring met het ontwikkelen van infrastructuren in grootschalige Enterprise omgevingen.

Wat wij bieden
De standplaats is Odijk. Er is ruimte voor meerdere fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week.

Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling. Verder kun je het volgende van ons verwachten:

een bruto maandsalaris van minimaal € 2.791,- en maximaal € 4.503,- (schaal 10 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist B, werkterrein informatie- en communicatietechnologie.

Interesse?
Bel of mail met Katja Damming, ICT recruiter (06 - 53 29 83 17, katja.damming@politie.nl) als je meer informatie wilt hebben.

Solliciteer via de sollicitatie button.

Wat verder belangrijk is

 • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek en eventueel een assessment maken deel uit van de selectieprocedure.
 • Zonder IT'ers zijn we nergens. Ben jij expert in IT? Lees alles over data science, legaal hacken, cybersecurity en meer op http://it.kombijdepolitie.nl/
 • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Katja Damming
Telefoon +31653298317

Vestigingsplaats

Solliciteer