Politie Nederland

ontwerper infrastructuur packaging - Odijk

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 22-01-2020 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Odijk Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO / Bachelor Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris minimaal € 2.791,- en maximaal ...
Medewerkers in onze meldkamers, agenten op straat en bureaurechercheurs. Stuk voor stuk kennen ze het belang van de technische stabiele packaging-omgeving, waar jij als ontwerper infrastructuur packaging verantwoordelijk voor bent. In jouw ontwerpen komen mens, business en technologie gestroomlijnd samen. Kom jij ons team in Driebergen versterken?

Wat ga je doen?
De politie maakt gebruik van tientallen applicaties die onder andere gebruikt worden bij het oplossen en tegengaan van criminele activiteiten. Als specialist op het gebied van applicatie packaging ben jij verantwoordelijk voor het packaging-infrastructuur ontwerp. Het doel is om deze applicaties zo efficiënt mogelijk beschikbaar te stellen op verschillende systemen. Door te zorgen voor een consequent ontwerp worden storingen sneller opgelost en zijn installaties vlotter gerealiseerd. Een klus die jij kan klaren, want jij weet hoe complex de ICT in een grote organisatie kan zijn.

Op dagelijks vlak ben jij verantwoordelijk voor het technisch beheer op specialistische ICT-componenten en het signaleren, analyseren en verhelpen van storingen op deze componenten. Je doet aanbevelingen vanuit de beheerpraktijk, implementeert en evalueert deze voor ICT-componenten (onder andere verbetering stabiliteit en veiligheid). Ook houd je je bezig met het vertalen van functionele vragen naar een technisch ontwerp en andersom, toets je de architectuur ontwerpen en doet verbetervoorstellen. Verder kenmerken je werkzaamheden zich door het:

ondersteunen van collega’s en het optreden als vraagbaak binnen en buiten je productlijn;
 • coördineren van werkzaamheden van teamleden;
 • coördineren van week- en projectplanning met resource planners;
 • participeren in piketdiensten.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag bij de Productlijn Werkplekken en Kantoorautomatisering (WPKA), onderdeel van het infrabedrijf. We werken veel samen, maar zijn ook individueel sterk. We houden van een informele werksfeer. De veelzijdigheid binnen de organisatie is enorm. Je blijft leren in onze steeds veranderende omgeving en kunt je ontwikkelen in de richting die jij wilt. De politie is een van de grootste ICT-werkgevers van Nederland. Je kunt bij ons dus écht alle kanten op.

Wie ben jij?
De packaging specialist en ontwerper die wij zoeken moet beschikken over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Je laat het er niet bij zitten als je niet gelijk weet hoe alles in elkaar zit. Je bent in staat je weg te vinden in bestaande netwerken en de deskundigheid van collega’s te bevorderen door te coachen en vanuit specialisatie kennis en vaardigheden over te dragen. Je beschikt over helikoperview, hebt goede communicatieve vaardigheden, bent ordelijk, accuraat en in staat om systematisch te werken. Om de beschreven taken goed uit te kunnen voeren dien je over de volgende kennis en ervaring te beschikken:
 • een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur op het gebied van ICT;
 • brede kennis van en ruime ervaring met productbeheer en/of -ontwikkeling;
 • brede kennis van en ruime ervaring met ITIL, Agile en Prince2;
 • minstens vijf jaar ervaring met AppV5x, Windows10, Citrix XenDesktop/ XenApp,RES/Ivanti, Altiris, SCCM en Powershell;
 • gedegen ervaring met complexe technische vraagstukken, aangevuld met relevante technische kennis.
 • ervaring met leveranciers management

Wat wij bieden
De standplaats is Odijk. Er is ruimte voor 1fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie, investeren wij in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:
 • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.791,- en maximaal € 4.503,- (schaal 10 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist B, werkterrein informatie- en communicatietechnologie.

Interesse?
Bel of mail met Ronald Gill, ICT recruiter (06 - 15 51 35 31, ronald.gill@politie.nl) als je meer informatie wilt hebben.

Solliciteer uiterlijk 13 februari 2020 via de sollicitatie button.

Wat verder belangrijk is

 • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek en eventueel een assessment maken deel uit van de selectieprocedure.
 • Zonder IT'ers zijn we nergens. Ben jij expert in IT? Lees alles over o.a. data science, legaal hacken of cybersecurity en test je digitale skills in de Cybercrime challenge op http://it.kombijdepolitie.nl/
 • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Ronald Gill
Telefoon +31615513531

Vestigingsplaats

Solliciteer