Politie Nederland

designer mobile infrastructure - Odijk

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 15-11-2018 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Odijk Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris een bruto maandsalaris van mini...
Vacature designer mobile infrastructure

Locatie

Odijk

Organisatieonderdeel
Politiedienstencentrum

Vakgebied
ICT

Niveau
HBO

Als agenten tijd verliezen door onnodig papierwerk, bedenk jij een oplossing. Bijvoorbeeld door de papieren molen te vervangen door een applicatie. Als designer mobile solutions ken jij de weg binnen mobiele platformen en mobiele apps. In jouw designs komen mens, business en technologie gestroomlijnd samen. Zo draag jij als IT-specialist bij aan de veiligheid van Nederland.

Wat ga je doen?
Functionele vragen en wensen uit het veld vertaal jij naar oplossingen. Stel: agenten hebben behoefte aan een app. Dan geef jij die vorm. Zo is er een app ontwikkeld waarmee de politie persoonsgegevens kan checken, digitale bekeuringen uit kan schrijven en aangiften op kan nemen. Maar er zijn nog veel meer wensen.

Je hebt veel verstand van mobiele platformen, zoals Xenmobile en MobileIron. Dat security bij ons werk steeds belangrijker wordt weet jij als geen ander. Het gevaar van hackers en virussen ligt continu op de loer. Een voorbeeld: onze mobiele gadgets mogen we ook privé gebruiken. Maar via openbare apps of privémails kunnen zomaar virussen het toestel binnensluipen. Ons eigen platform kunnen we reguleren, de rest niet. Dus werken we hard aan een virusscanner die op elk apparaat meedraait, maar centraal door ons beheerd wordt. Het is een van de oplossingen die wij de komende tijd gaan ontwerpen en bouwen. Daar lever jij een cruciale bijdrage aan!
 • Je ontwerpt en bouwt een betrouwbare en veilige omgeving die up-to-date is.
 • Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de mobiele infrastructuur en de benodigde componenten.
 • Je bewaakt en beheert alle standaarden en je zorgt voor een effectieve en correcte informatie distributie.
 • Je levert ondersteuning bij het onderzoek en inzetten van nieuwe technologie en je onderhoudt contact met leveranciers.
 • Je inventariseert de functionaliteiten en je maakt functionele en technische ontwerpen.
 • Je ondersteunt de collega’s bij het in productie nemen van de IT-diensten.

Het mooiste van je werk? Dat je een product ziet groeien. Van idee tot applicatie. Van plan tot platform. En altijd veilig en gebruiksvriendelijk.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag in Team Mobiel, Productlijn Enterprise Mobility. Ons team bestaat uit twintig personen. We werken veel samen, maar zijn ook individueel sterk. We houden van een informele werksfeer en bespreken veel bij de koffieautomaat. De veelzijdigheid binnen de organisatie is enorm. Je blijft leren in onze steeds veranderende omgeving en kunt je ontwikkelen in de richting die jij wilt. De politie is een van de grootste ICT-werkgevers van Nederland. Je kunt bij ons dus écht alle kanten op.

Wie ben jij?
Je bent een ijzersterke designer die wensen en plannen feilloos vertaalt naar technische (web)oplossingen. Je staat stevig in je schoenen, want soms moet je mensen teleurstellen. Immers, niet alle wensen zijn mee te nemen in jouw oplossingen. Uiteraard kom je dan met een alternatief. Jij bent tenslotte creatief. Plichtsgetrouw, betrouwbaar en een rots in de branding: zo stel jij je op binnen ons team. Je houdt een helikopterview over je eigen projecten en werk en denkt continu vooruit: welke ontwikkelingen komen eraan en hoe kunnen we daarop inspringen? Coördineren, ontwerpen en bouwen. Dat zijn jouw drie werkwoorden. Daarnaast ben je bereid piketdiensten te draaien.

Verder heb je:
 • een hbo-diploma bij voorkeur in de richting van ICT;
 • ervaring met tenminste Windows Server 2008, Google G-Suite en design;
 • ervaring met het schrijven van documentatie, ontwerpen en specificaties;
 • ervaring met het ontwikkelen van mobiele infrastructuren in grootschalige Enterprise omgevingen;
 • bij voorkeur al ervaring met HTML, Javascript en PHP.

Wat wij bieden
De standplaats is Odijk. Er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling. Verder kun je het volgende van ons verwachten:
 • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.656,- en maximaal € 4.286,- (schaal 10 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantie- en eindejaarsuitkering;
 • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).
De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist B.

Interesse?
Neem contact op met
Katja Damming - ICT recruiter
kata.damming@politie.nl
06 - 53 29 83 17

Solliciteer uiterlijk 19 november 2018 via de 'Solliciteer' button.

Wat verder belangrijk is
 • Een veiligheidsonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.
 • Zonder IT’ers zijn we nergens. Ben jij expert in IT? Lees alles over data science, legaal hacken, cybersecurity en meer op http://it.kombijdepolitie.nl/
 • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Katja Damming
Telefoon 06 - 53 29 83 17

Vestigingsplaats

Solliciteer