Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

De politie gebruikt honderden bedrijfsvoeringsapplicaties. Denk aan systemen voor opleidingen, salarisuitbetaling, personeel en werkplekken. Als DevOps-engineer beheer jij deze applicaties, zodat we via de applicaties snel de juiste gegevens kunnen raadplegen. Tenminste, daar start je mee. Omdat onze IT-omgeving volop aan het veranderen is, kan het zomaar zijn dat jij jouw baan in de toekomst heel anders vormgeeft!

Wat ga je doen?
Als DevOps-engineer applicatie beheer ligt jouw focus op technisch applicatiebeheer van diverse onderwijs- en kennisapplicaties, zoals Itslearning, applicaties op het gebied spraakherkenning, simulaties, gaming, audio-visuele ondersteuning, enzovoort. Deze applicaties dragen er aan bij dat onderwijspersoneel en de studenten door heel Nederland goed politieonderwijs geven en krijgen, met plezier aan de slag gaan en de ruimte krijgen om iedere dag weer het beste uit zichzelf te halen. Je installeert, configureert, beheert, test en bewaakt de producten, patches en updates. Proactief draag je oplossingen aan op basis van de specificaties van functioneel beheer en zorg je voor de uitvoering daarvan of controleert de uitvoering door de leverancier. Is er toch een storing? Dan los je die daadkrachtig op of schakel je een externe leverancier in.

Bij de politie zijn we onderweg naar een organisatie die volledig werkt volgens de DevOps- en scrumprincipes. waarbij steeds meer contact is tussen de interne opdrachtgever en IT. We dagen jou uit om mee te denken, te experimenteren met nieuwe werkwijzen en je breed te oriënteren. Zo help jij de politie in de overgang naar een nieuwe wendbare IT-organisatie.

Waar ga je werken?
Het Cluster KOO in Apeldoorn ontwikkelt en beheert (aangepaste) standaardapplicaties van de Politieacademie. Dit doen we meer en meer vanuit DevOps-teams, die werken volgens de scrumwerkwijze. Jij start in een van onze 4 teams die werken bij de Politieacademie in Apeldoorn. Je huidige team bestaat uit ongeveer 6 tot 10 personen, een mooie mix van krachten met verschillende achtergronden.

 Jij bent iemand met een frisse blik. Iemand die open staat voor verandering en een drive heeft om continu de dienstverlening te verbeteren. Je bent ondernemend, creatief en je wilt met jouw ideeën iets bijdragen aan het politiewerk. Daarnaast ben je goed in staat om je eigen werk te organiseren en durf je kritische vragen te stellen.

Verder beschik je over:
 • een hbo diploma in de richting IT;
 • kennis van SQL;
 • ervaring in een grote, technisch en organisatorisch complexe omgeving;
 • minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • bij voorkeur kennis van DevOps en scrum.

Wat wij bieden
De formele standplaats is Odijk, maar je werkt vanuit Apeldoorn. Er is ruimte voor 1 fte.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:
 • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.495,- en maximaal € 4.132,- (schaal 9 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden)

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringsspecialist A, werkterrein informatie- en communicatietechnologie.

Interesse?
Bel of mail met Ronald Gill, ICT recruiter (06 - 15 51 35 31, ronald.gill@politie.nl) als je meer informatie over de functie wilt hebben.

Solliciteer uiterlijk 18 februari 2020 via de sollicitatie button.

Wat verder belangrijk is

 • Een veiligheidsonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.
 • Zonder IT'ers zijn we nergens. Ben jij expert in IT? Lees alles over o.a. data science, legaal hacken of cybersecurity en test je digitale skills in de Cybercrime challenge op http://it.kombijdepolitie.nl/.
 • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Plaatsingsdatum 22-01-2020
Standplaats Apeldoorn
Opleidingsniveau HBO / Bachelor
Uren 36
Niveau Professional
Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Salaris minimaal € 2.495,- en maximaal € 4.132,- (schaal 9 Bbp)
Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Ronald Gill
Telefoon +31615513531

Vestigingsplaats

Solliciteer